Reivindicar als que no hi són, també.


Reivindicar als que no hi són, però aquí estem per reivindicar sobretot la República.



Els que són a l'exili: Carles Puigdemont, Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret, Lluis Puig, Anna Gabriel i Marta Rovira.
Els que són a presó: Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull i Carme Forcadell.




I els que podem estar a Catalunya i ens podem moure i viure amb llibertat aparent, ho tenim més fumut cada dia que passa. Ja no els hi cal als de l'Estat espanyol la presència dels "PPiolins" per matxucar-nos. I menys l'exèrcit.




La policia del 155 contindrà els avalots i és de factura catalana. La policia mercenària del 155 són els Mossos d'esquadra. Aquesta barrera se suma a totes les altres.





El bonjanisme ciutadà cap aquesta policia s'ha acabat. Quan han sortit al carrer s'han topat amb la crua realitat de la brutalitat congènita de les brigades d'antiavalots.


Aquella anomalia que va representar el seu paper de "bon rotllo" mentre treien urnes durant l'u d'octubre de l'any passat, i les llagrimetes i les ovacions són història.




El viatge a l'exili del president Puigdemont l'endemà en què tot havia de canviar, crec que és una tàctica que només aconsegueix dilatar l'inevitable si és que hem d'hissar la República alguna vegada.





Però vist la covardia que hi ha en el parlament, aquesta feina l'haurem de fer nosaltres mateixos; justament a qui es volia evitar mals majors i que per aquest motiu no es va fer res de res. I això ha de servir per als presos, pels exiliats i per la llibertat de Catalunya sencera.

https://catalansalmon.com/campanyes/llibertat/

Imatges de les protestes a Barcelona dia 23 març amb motiu de l'empresonament de Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull i Carme Forcadell. I viatge cap a l'exili de Marta Rovira












Protestes a Barcelona dia 25 de març per la detenció del president Carles Puigdemont en un poble alemany.

Imatges d'una revolta catalana per al S. XXI.

26-3-2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada