La mort del Rei, la mort d'Espanya


Els nuvis de la mort. La ministra de Defensa, Cospedal, el ministro de Interior, Zoido, el ministro de Cultura, Méndez de Vigo i el de Justicia, Rafael Catalá, aquests quatre últims van cantar amb fervor l'himne de la Legión al pas de la cabra i al seu torn, la ministra va ordenar hissar banderes a mitja asta per la mort de crist durant la celebració de la Setmana Santa. Amb tot això i més, Espanya des d'Europa es deu veure molt grisa i cadavèrica.


Superada la Setmana Santa havíem de gaudir d'un dijous apoteòsic. Alemanya deixava en llibertat al nostre president sota fiança.
Aquesta plantofada contra les aspiracions de revenja espanyoles contradiu l'informe del jutge inquisidor Pablo Llarena sobre la, segons el seu parer, violència tumultuària del procés català. Violència que li serveix d'excusa per construir un relat per empaitar i empresonar preventivament mig Govern català. Un jutjat alemany li ha tombat les teories de la "violència".


Puigdemont pot esperar el curs judicial sobre l'extradició, ara sí, fora de la garjola. Mentrestant s'escampa el terrabastall català per tot Europa deixant en evidència una Espanya patètica.

Aquell mateix dijous dia 5, hi hauria un segon cop als morros a la nación espaÑola.
L'Antoni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret quedaven en llibertat en l'exili per terres Belgues. Ja havien superat aquell tràngol en el novembre de l'any passat per l'amenaça de la primera Euroordre espanyola d'extradició i que el jutge del Tribunal Supremo Pablo Llarena es va haver d'empassar.


La tercera fuetada d'Europa contra Espanya va venir pel geolocalitzador que duia el cotxe de Carles Puigdemont i amb el qual se'l seguia per Europa. Un aparell d'aquesta mena sense permisos judicials dins els països on ha viatjat, és un acte d'intromissió il·legal i els principals sospitosos són els serveis d'espionatge espanyols.


Les estupideses dignes de Torrente no acabaven aquí. El quart ventallot era un globus enorme de martingales universitàries de la presidenta de la comunitat de Madrid que aspira cap a l'explosió, digne dels focs d'artifici xinesos. Però el despropòsit continuava. L'últim que havia de marcar aquell dijous tan emocionant, el cinquè ridícul made in spain, la detenció del refugiat Hervé Falciani a Madrid amenaçat fa uns anys per Suïssa, però ara resulta que ja no hi ha cap Euroordre d'extradició en curs. L'estat Espanyol pretenia intercanviar-lo per la Marta Rovira i l'Anna Gabriel exiliades en aquell país! Suïssa va dir que Falciani "no serà moneda de canvi". Quins altres favors ens estem perdent? Quines altres barbaritats no arribarem a conèixer mai?


L'odi espanyol contra Catalunya serà la seva autodestrucció, perquè tot el mal que ens estan fent és un bumerang de descrèdit internacional i acabarà en mans del Tribunal d'Estrasburg i Cort Europea de Drets Humans.
En la mateixa línia de violència anticatalana, el discurs del Borbón del 3 d'octubre amb to bèl·lic i les seves visites en la càpsula policial a Catalunya, no fan més que foradar ben profund i ràpid el clot on s'haurà d'enterrar el Reino de España.
 

L'esperpent que ho remata tot, l'endemà, en l'atac de sinceritat del ràdio locutor d'extrema dreta Jiménez Losantos, un altre nuvi de la mort. Després de sobreviure aquell dijous, no va poder dissimular la desesperació i el seu fanatisme. La caverna mediàtica espanyola coneix que el llenguatge d'odi quedarà impune, tal com les agressions feixistes en el carrer i diuen, criden impúdicament el que pensen. Jiménez Losantos, perfecte nuvi de la mort, va radiar, pervertint el concepte del periodisme, consignes ni més ni menys que terroristes, literalment! Va fer apologia del terrorisme en directe contra Alemanya. I es va quedar tan ample.

Ara mateix estem patint l'acompliment del deliri judicial sobre la "violència" amb la detenció, per part de la policia militar, de membres dels CDR i que se'ls acusa precisament de terrorisme per fer talls de carretera.

Fotografies de la visita del rei i jutges a Barcelona, dilluns 9 d'abril.
Fotografies de la manifestació a Sabadell en solidaritat amb els CDR. Dimarts 10 d'abril.

10-4-2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada