El drac se'ns menja

23 d'abril de 2018, la Diada de Sant Jordi sota el "Imperio de la Ley". És el retrat d'un cavaller català ferit pel drac espanyol del 155.



L'orgia dels llibres i les roses es repeteix. Els turistes es disputen les rambles amb els barcelonins que han baixat expressament en una jornada que hauria de ser festiva.



Un fart de llibres d'actualitat i roses grogues. La festa catalana presa del consumisme i l'activisme pel llibre fet de pressa, que ens narra una història inconclusa.



L'imperatiu del groc per damunt del roig i a tot arreu. Un groc sentit per als que no hi són, per als desterrats de Catalunya i els que dissortadament han estat engolits per un drac massa real. És el drac que ens ha furtat el vermell de les roses.



El patró de Catalunya s'esforça per guanyar la croada i en el primer embat ja ha caigut.
 


Les tanques del Palau de la Generalitat buit són plenes de flors i en el cor de la plaça de Catalunya es viu la dignitat.




El recorregut fotogràfic. De bon matí, activistes dels CDR de Sabadell es fan la foto de família davant de la fiscalia de la ciutat en solidaritat amb el regidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona, famós pel seu nas de pallasso i que estava sent jutjat en aquelles hores. Les altres imatges són del centre històric de Barcelona.

Imatges d'una revolta catalana per al segle XXI. 23 d'abril de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada