Visca per la Llibertat

« Visca per la Llibertat » Les fotos que no us volien ensenyar
Els Angelets de la Terra presenten « Visca per la llibertat » a Perpinyà, una exposició col·lectiva dedicada al procés d’independència a Catalunya.



Visca per la Llibertat vol ser un complement de Visa pour l’Image, ja que  el festival  no ha dedicat cap exposició als esdeveniments excepcionals que estan passant a Catalunya des de l’inici del procés d’independència el 2009.
Aquest projecte presenta les imatges d’uns 45 fotògrafs majoritàriament professionals. Les botigues i la Casa de la Generalitat a Perpinyà es transformen en llocs d’exposició per a explicar cronològicament el procés català amb 213 fotos repartides en 27 espais del centre de la ciutat.

En un context d’intent de censura, orquestrat i implementat per una immensa majoria de polítics i de mitjans de comunicació europeus, aquesta exposició se’n anirà de gira arreu de Catalunya Nord o més lluny per tal d’explicar a un públic el més ample possible aquest procés democràtic i cívic que bé podria revolucionar l’organització política d’Europa.

http://visca-llibertat.cat/ca/presentacio/

Més info sobre la censura del festival oficial contra Catalunya:
https://www.le-journal-catalan.com/visa-pour-limage-interdit-aux-angelets-de-la-terra-de-participer-au-debat-sur-la-catalogne/59321

 Història, la revolta dels Angelets de la Terra:
 https://ca.wikipedia.org/wiki/Revolta_dels_angelets_de_la_terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada