Seguim!

En lluita amb els Comitès de Defensa de la República dels barris de Sabadell.

Imatges d'una Vaga General catalana per al segle XXI. Sabadell 8 de novembre de 2017.











 Dia nou de novembre, la humiliació de l'estat espanyol continua i sota la seva pretesa normalitat, ha empresonat a Carme Forcadell.
Poques hores abans a la universitat de Salamanca, el president espanyol li feia la cort al seu homòleg europeu; Jean Claude Juncker era investit Doctor Honoris per aquella universitat en un  intercanvi de favors a la descarada; segons les seves paraules, el nostre nacionalisme és verí. El resultat, onze presoners polítics catalans, més de set-cents batlles amenaçats, les nostres institucions segrestades, violència ultra amb impunitat al carrer, atiada amb insistència malaltissa per la caverna mediàtica i els lladrucs dels seus polítics espanyolistes. I amb tot això sobre la taula, a més a més, unes eleccions trampa i d'obligat compliment sota pressió de les armes.

 I tot just ara, s'inicia la venjança per l'èxit de la Vaga General amb un avís de repressió directa contra els piquets i persones solidàries amb la República catalana.

És per això que faig uns retocs a les fotos i confio que el meu sindicat em sàpiga protegir en el cas que em busquin les pessigolles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada