Un 23f sota el 155

Com qui no vol la cosa, avui dia 23 de febrer havia de fer unes gestions pel centre de Barcelona i pel camí m'he anat topant amb algunes resistències.


La primera, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Membres dels CDR s'hi han lligat per bloquejar l'accés.


Me l'he trobada just a les acaballes i encara rai que he pogut fer aquesta foto tot anant de pressa i corrents.
La segona resistència per l'eixample, protagonitzada per funcionaris de la Generalitat i entonant Els Segadors, impressionant!


I la tercera la qual he anat a cercar expressament, l'acampada a la Plaça de Catalunya. Ja fa 24 dies que mantenen la resistència. Cal remarcar que la pancarta que hi ha al fons, ha estat retirada poques hores després de fer la fotografia. Durant el congrés del mòbil es veu que no hi ha d'haver gaires interferències prop d'ell.

Després de tot això i posant-me en la pell d'un guiri que podria haver fet aquest mateix recorregut, es pot arribar a la conclusió que el visitant pot pensar que aquí hi ha alguna cosa anòmala. O que els catalans som ben estrafolaris i que ens queixem per tot? De què? Si no hi ha tancs pel carrer, ni guàrdies civils disparant trets enlaire.
 Només hi ha un abstracte 155, que de manera sibil.ina ho anirà arrasant tot al seu pas. Potser ja és l'hora d'anar plantant barricades i fins que els polítics s'aclareixin. Els CDR ho van fent, els funcionaris catalans fan el que poden i els republicans de l'acampada es mantenen ferms. Segurament hi cal més gent en tot això.
Aquesta setmana densa, plena de malifetes judicials i altres animalades encara no ha acabat; diumenge, amb l'ajuda del monarca espanyol hi posarem la cirereta al pastís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada